Amerpoort wint derde prijs AFAS MVO Challenge 2014 10 jaar ago

Stichting Amerpoort behaalde met KlikIk afgelopen woensdag de derde prijs bij de AFAS MVO Challenge. Tijdens zo’n challenge strijden verschillende goede doelen en projecten om financiële en algemene ondersteuning van AFAS Software door middel van een presentatie. De MVO Challenge 2014 vond plaats in het Da Vinci Theater bij AFAS Software. Het was de tweede editie en er waren dit jaar acht deelnemers die mochten presenteren voor de jury. Deze jury bestond uit vier professionele leden: Truus Koppelaar (Directeur Marketing & Communicatie AFAS), Bas van der Veldt (Algemeen directeur/CEO AFAS), Willem Lageweg (Directeur van MVO Nederland) en Marc van den Tweel (algemeen directeur van Natuurmonumenten).

KlikIk mede-bedenker en beheerder Peter Balk en Roelant Hazewinkel van Stichting Vrienden van Amerpoort deden het woord voor stichting Amerpoort met KlikIk. Deze mediatheek voor mensen met een verstandelijke beperking is een dienst op basis van De ZorgHub, een label van DoelgroepTV. Peter kreeg het publiek en ook de jury aan het lachen, maar het duo zorgde daarnaast voor enthousiasme, medeleven en begrip van de aanwezigen. Na de Bart de Graaff Foundation op de eerste plaats en Theater Hotel Courage op de tweede, koos de jury ervoor als derde Amerpoort te steunen. De stichting ging na de presentatie van de KlikIk mediatheek met een bedrag van €12.500 naar huis.
Mark Brenninkmeijer van DoelgroepTV was een van de trotse aanwezigen: “We zijn blij dat Amerpoort zo’n mooie prijs heeft gewonnen. Het is geweldig om te zien dat KlikIk aansluit bij de doelgroep en dat dit innovatieve concept met deze prijs wordt gewaardeerd.”

Bent u ook enthousiast over een persoonlijke mediatheek voor uw cliënten? Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Mark Brenninkmeijer via mark.brenninkmeijer@doelgroep.tv.

Bron foto

No Replies on Amerpoort wint derde prijs AFAS MVO Challenge 2014

Leave a reply